Снимка: Big Brother

Стана ясна каква ще бъде голямата награда в Big Brother All Stars. Съквартирантът, който последен затвори вратата на къщата в Нови хан ще получи ключове от луксозен джип.

Участниците научиха за какво се борят снощи и определено конкуренцията ще се засили до финала, който е в понеделник.

Добрият тон вече отсъства, а основната причина за това е Петя Буюклиева. В една от мисиите тя научи какво останалите говорят зад гърба й, а според нея Катето Евро е основният двигател на клюките.

Певицата директно обяви война на Катето и на свой ред разказа на останалите скандални истории на Евро от миналото с уговорката, че няма доказателства. Това обаче не се хареса на останалите и само затвърди женския лагер около Катето Евро. Калина заключи, че Петя Буюклиева е комплексарка, защото цял живот е била в сянката на най-големите естрадни изпълнители.

Big Brother направи опит да помири лагерите с мисията "На Коледа стават чудеса", като участниците получиха задача да влязат в ролите на Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата. След вътрешно гласуване за най-силния мъж в Къщата и най-грижовната жена, които да се превъплътят в Дядо Коледа и Снежанка, бяха избрани Ники Китаеца и Катето Евро. Китаеца скромно се съгласи с мнението на останалите, че именно той е най-силният в шоуто.

На полуфинала тази вечер още един съквартирант ще си стегне багажа на метри от финала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase